Založ si blog

Matovič nám ukázal a ešte bisťu bohu ukáže . . . až ukáže

Ja viem, že nasledovná fotka už obehla slovenský internet a teda vás ničím neprekvapím, aj keď korektne doložím, že sú to nohy súdruha Matoviča, počas zasadania krízového výboru. Čo je však nové, je tá skutočnosť, že súdruh nám na budúcom súdružskom krizovom zasadaní ukáže aj svojho matelka pod stolom, ako si ho obierá od cuckov, pravdepodobne spôsobených roky používanou pĺznucou panskou bielizňou. Pliaga, drží sa hlavne na vajciach – s prepáčením súdruhovia.

topky.sk Zasadanie krízového štábu. Igor Matovič

topky.sk Zasadanie krízového štábu. Igor Matovič

Je však potrebné so súdružskou pokorou dodať, že ak má súdruh Matelko väčšieho matelka ako väčšina chlapov tuná na blogoch, jeho preferencie divoko porastú. Netvárte sa …pre nás chlapov je to jediný presvedčivý politický argument. Už od škôlky. A pre ženy, čo si budeme hovoriť, tiež. Niektoré chlapiská si z tej presvedčivosti poplačú a niektorí riadne tresnú po stole. Azaňád ištenem, bastrikula hore dole.

Jediný, ktorý sa súťaže nemusí a vlastne nesmie zúčatniť je súdruh poslanec Ľubouš Blaha, pretože ako som kedysi v inom prevtelení napísal, on má mikropenis (terminus technikus).

Takže nakoniec, vari, súdruhovia a súdružky „lovu zdar“ a so súdružským …oným – nazdar.

Napodruhý raz o penise Sulíkovom a Nicholsonovej.

Súdruh Matovič je fasa súdruh

03.05.2020

No a čo …ak je chorý, nech je. Potom, čo sa spolu prebudíme, dáme si poriadneho hubana, ešte mu milo páchne z úst, a spoločne držiac sa za ruky odpochodujeme k súdruhovi psychiatrovi. On si vezme svoje lieky, pravideľnú injekciu a ja pôjdem predávať Nota Bene spolu s manželkou do podchodu. A môj premilený, dopletený Matelko sa so svojou aktovkou, poberie na úrad vlády. [...]

Anka Frňová: Václav Havel ležící, spící

02.11.2013

Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Tento minimalistický otčenáš som po prvý krát počula od Václava Havla, myslím že ho zarecitoval z balkóna Melantrichu, v roku 1989. Pred tým sa spôsobne uklonil a odfrkol si a odchrchľal. A pani Marta Kubišová zaspievala. Bolo to režírované a dojemné. Václav Havel vždy tvrdil, že túto riekanku vymyslel sám [...]

Anka Frňová: Samovražda Gustáva Husáka

24.10.2013

„Anička, myslíte si, žeby som to mal vykonať?“ Opýtal sa ma Gustáv Husák, najmocnejší muž v krajine. Bolo to len pár dni po 17 novembri 1989. „Vychádza mi, že práve toto je tá situácia, ktorá by si vyžadovala tento rázny čin“, premietal Husák nahlas a silno, náruživo si potiahol z cigarety. Znepokojivé bolo, že pôsobil vyrovnane a pokojne. Som [...]

Milan Rastislav Štefánik

Politici si pripomínajú výročie úmrtia generála Štefánika. Mestá a obce organizujú pietne spomienky

04.05.2024 12:49

Milan Rastislav Štefánik zomrel 4. mája 1919 pri tragickej leteckej nehode pri pristávaní neďaleko Bratislavy.

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

anka

Plk. v. z. MUDr. Anna Frňová navždy odišla dňa 6. januára 2016. Pokračujeme, priatelia, síce bez Anky, ale s rovnakým súdružským zápalom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 48
Celková čítanosť: 574324x
Priemerná čítanosť článkov: 11965x

Autor blogu

Odkazy