Matovič nám ukázal a ešte bisťu bohu ukáže . . . až ukáže

29. apríla 2020, anka, bez anky

Ja viem, že nasledovná fotka už obehla slovenský internet a teda vás ničím neprekvapím, aj keď korektne doložím, že sú to nohy súdruha Matoviča, počas zasadania krízového výboru. Čo je však nové, je tá skutočnosť, že súdruh nám na budúcom súdružskom krizovom zasadaní ukáže aj svojho matelka pod stolom, ako si ho obierá od cuckov, pravdepodobne spôsobených roky používanou pĺznucou panskou bielizňou. Pliaga, drží sa hlavne na vajciach – s prepáčením súdruhovia.

topky.sk Zasadanie krízového štábu. Igor Matovič

topky.sk Zasadanie krízového štábu. Igor Matovič

Je však potrebné so súdružskou pokorou dodať, že ak má súdruh Matelko väčšieho matelka ako väčšina chlapov tuná na blogoch, jeho preferencie divoko porastú. Netvárte sa …pre nás chlapov je to jediný presvedčivý politický argument. Už od škôlky. A pre ženy, čo si budeme hovoriť, tiež. Niektoré chlapiská si z tej presvedčivosti poplačú a niektorí riadne tresnú po stole. Azaňád ištenem, bastrikula hore dole.

Jediný, ktorý sa súťaže nemusí a vlastne nesmie zúčatniť je súdruh poslanec Ľubouš Blaha, pretože ako som kedysi v inom prevtelení napísal, on má mikropenis (terminus technikus).

Takže nakoniec, vari, súdruhovia a súdružky „lovu zdar“ a so súdružským …oným – nazdar.

Napodruhý raz o penise Sulíkovom a Nicholsonovej.